Næste forløb starter

- Lær fundamentet for en sund og effektiv praksis, med udgangspunkt i DIN krop

01 marts 2020!

På Mejlgade 95 Århus C
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Kunne du tænke dig at lære hemmeligheden

Bag den perfekt yogapraksis?


På 8 spændende og lærerige uger med Nicolas Rockland, vil du mestre metoden, bag en afbalanceret, bevægelig og smertefri krop - fuld af energi! En skadesfri og effektiv metode, som vil give dig langtidsholdbare resultater i din yogapraksis, uanset niveau!
På et lille eksklusivt hold af max 10 faste deltagere, vil du blive taget i hånden og ledt sikkert igennem et struktureret forløb, med alt hvad du skal bruge til at opnå den perfekt yogapraksis - med udgangspunkt i DIN KROP! På forløbet vil der være stort fokus på personlige justering og rettelser, så du uanset erfaring, stivhed eller gamle skavanker, vil kunne høste det fulde fysiske og mentale udbytte af af din yogatræning. Du vil mestre en udvalgt håndfuld af verdens bedste yogaøvelser og lære at sammensætte dit eget smarte program, som tager sig af hele kroppens sundhed, på den mest hensigtsmæssige måde. Parallelt med den kropsnørdede undevisning, vil vi hele tide dykke den i den bagvedliggende mentale / filosofiske dimension af yogaen, som danner grundlag for indre stilhed, afstressning og mentalt velvære. 

Du vil opnå mærkbare resultater indenfor

 KROPSFORVANDLING

Øget styrke, balance og smighed af hele kroppen
 ORGANFUNKTION

Forbedret fordøjelse, respiration og sundhed af indre organer
 SMERTEFRIHED

Behandling af slid, skavanker og kropslige ubalancer
 MESTRING

Dybdegående øvelses forståelse og teknisk finjustering 
 OPLADNING

Forbedret restitutionsevne, nattesøvn og dagligt overskud
 BEVIDSTHED

Reduktion af stress og kultivering af indre ro

Fysioterapeut og Yogalærer Nicolas Rockland

Fortæller om Yoga Prehab forløbet på Mejlgade 95 Århus

Allan Gori


Jeg har gået til mange slags yoga hos mange slags lærere og har været heldig med velformidlende og engagerede yogalærere, der har guidet kompetent ind i stillinger, forløb og flow. Yoga hos Nicolas er anderledes, for vi guides ikke bare "ind i" stillingerne. I stedet prøver vi at også at undersøge kroppens bevægelsesmuligheder, smertepunkter, skævheder, osv igennem diverse yogastillinger. Ikke kroppen ind i asanas, men mere-krop-via-asanas. For mit vedkommende betyder det, at jeg i flere stillinger begynder at få en spæd og indre guidende "subvokal", så jeg selv kan finde mig-i-stillingen- og stillingen-i-mig uden Nicolas ved siden af. Det er vel yoga-læring.

Birgitte Bonde 


Nicolas Rockland er en yderst dygtig og kompetent yogainstruktør, som formår at formidle sin store viden af yoga på alle niveauer. Han har en tilgang til sin undervisning, så alle føler sig velkomne og i gode hænder og der er altid plads til en sjov bemærkning, hvilket giver en rigtig god stemning. Qua sin uddannelse som fysioterapeut har han altid et godt råd, hvis man har et problem eller en lille skade. Hans undervisning er altid i et behageligt flow, hvor alle kan være med, men samtidig også udvikles på det niveau man er. Jeg startede som helt nybegynder på Nicolas hold for godt 3 år siden og jeg føler mig meget mere smidig og i kropsmæssig balance. Det er både Nicolas undervisningsform og ham som person, som har fastholdt mig i min yogatræning.

Gitte Riis


Det kan være nemt, at komme ud i visse yogastillinger. Og derfor kan det også være nemt, af uvidenhed, at komme til at gøre det forkert, hvor led m.m. belastes uhensigtsmæssig. Nicolas er super fokuseret, og han ser hver en lille detalje, der kan forbedres, for at undgå skader på sigt. Med sin faglige baggrund som fysioterapeut, guider han sine elever gennem timerne med nyttig faglig viden, så det bliver logisk, at forstå yogaens egenskaber. 
Jeg har fået korrigeret mine bevægelser i en sådan grad, at Nicolas’ Yoga Prehab er blevet min styrke-, balance- og smidighedstræning. Alt imens jeg får skabt ro og nærvær på et dybere og dybere plan.
Herudover formidler Nicolas sin undervisning knivskarpt - men på så humoristisk vis, at yogaen bliver sjov og forståelig for alle. 

Connie Øls Madsen


Jeg er vildt imponeret over hans forståelse af kroppen og hvordan han spotter detaljen og foreslår metoder og løsninger, der gjorde at stillinger, der normalt gjorde ondt i mit ene knæ at være i, nu pludseligt blev tilgængelige for mig uden at det smertede eller gjorde skade. Og øvelsen var den samme, blot var opmærksomhedpunkterne ændret og vejen ind til stillingen. W00t!

Nicolas har tydelig vis indsigter, der kan hjælpe folk til større bevægelighed, styrke og kropsglæde og han forstår at formidle det på en skøn måde, som også flyttede min egen kropsforståelse.

Jeg er fan!

Dette er hvad du får!

  • 8 spændende og lærerige workshops
    Med Fysioterapeut og Yogalære Nicolas Rockland
  • Nicolas Rocklands Personlige Yogaprogram
    Med øvelserne bag en bevægelig, sund og smertefri krop 
  • Dybdegående Online Yogakursus
    Som perfekt supplement til den ugentlige undervisning
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Fysio Bootcamp
nicolas@fysiobootcamp.dk
53 33 88 33