Et transformerende online fysioterapiforløb

Kunne du tænke dig at opleve et mærkbart online fysioterapiforløb, der vil få dig sikkert i mål med en flottere, stærkere og sundere krop, mens du systematisk opnår større smertefrihed i processen

På Online Campen vil du blive guidet ubesværet og super professionelt igennem hver eneste øvelse og træningssession på Nicolas Rocklands progressive 16 ugers forløb. Her behøver du blot at tænke skærmen og følge med, uden at bekymre dig om hverken program, tidstagning eller øvelsesudførelse, alt imens du nyder effekten af en professionel og udbytterig helkropstræning. 

Baseret på transformativ styrke, core og kardiotræning, som ombyggeligt bygges op helt fra bunden, vil du her opleve en skades- og smertefri kropsforvandling, der vil accelererer din fedtforbrænding, muskelstyrke og helkropsopstramning, på en tryg og sikker måde. Hertil kan du som en del af din ugentlige praksis nyde Nicolas Rocklands anmelderroste Yoga Prehab sessioner, som giver dig fleksibel, afbalanceret og velfungerende fysik, der er naturligt modstandsdygtig overfor kroppens degenerative aldringssymptomer og som er fintunet til en optimal restitution mellem dine ugentlige workouts.

Med et helt fantastisk kamera setup, får du på Online Campen enhver deltalje med, så du aldring er i tvivl om hvordan du opnår det helt optimale træningsudbytte, med en optimal variation og udførelse, som passer til dig. Ud over de sjove og svedige follow along sessioner, har du også altid mulighed for at gå tilbage til vores udførlige, eksterne videobibliotek, og få en ekstra dybdegående gennemgang af alle forløbets øvelser mm. 

Til hvert af forløbets effektive og lærerige videotræningssessioner, medfølger der selvfølgelig også et overskueligt fysisk træningsprogram som du har mulighed for at printe ud, hvis du ønsker at få et ekstra overblik over træningen, eller hvis du en skal skulle have lyst til at følge planen på egen hånd uden guidet videoinstruktion. 

Drømmer du om at opnå et større vægttab gennem de næste måneder, eller bare at få 100 % styr på en sund, lækker og afbalanceret kost som er skræddersyet til dig og din hverdag? Så kan du på dette forløb også tilvælge en individualiseret kostplan, som vi specialdesigner nøjagtig til din krop, målsætning og personlige præferencer, så du kan blive helgarderet med præcis den ernæring, som vil garantere dig hurtigere og endnu flottere resultater på online campen. 

Træningen foregår med super simplet kvalitetsudstyr, så du virkelig kan nyde friheden i at træne præcis hvor og når det passer ind i din hverdag, uden at gå på kompromis med træningskvalitet og resultater. Udstyr som du i forbindelse med din tilmelding vil få mulighed for at bestille til direkte levering hos dig, allerede imorgen, så du nemt og bekvemt kan komme igang med din transformerende rejse med det samme! 

Så er du klar til at blive smertefri, komme i mål med drømmekroppen, og til at opleve en sundere hverdag, fuld af energi, styrke og overskud? Så tilmeld dig online campen, hvor stifteren af Fysio Bootcamp personligt vil guide dig til mærkbare fremskridt – allerede i dag! 

Det får du

✔ 28 Trænings sessioner vejledt af en fysioterapeut

✔ 5 Yoga sessioner fyldt med ekspert viden

✔ 28 PDF trænings manualer

✔ En bevægelig, sund og afbalanceret krop fuld af energi

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning