PREHAB YOGA

Bliv . på den smarte måde

Afspil video

Om Prehab Yoga holdet

Afspil video

Kunne du tænke dig at opleve en fysioterapeutisk yogaform, der vil transformere din krop & yogapraksis på en helt ny måde?

På Prehab Yoga vil lære yogaens og fysioterapiens mest virkningsfulde redskaber til at skabe en smidigere, stærkere & mere smertefri krop i balance. Et fundament for en lettere og mere givende yogapraksis, der vil efterlade dig med mærkbare fysiske resultater, og en dybere meditativ oplevelse. 

Uanset dit nuværende niveau & udgangspunkt får du med Prehab Yoga få et trygt og sikkert sted, hvor du nemt vil kunne følge undervisningen uden begrænsninger. Her er hvert eneste af vores ekspertudviklede yogasessioner, omhyggeligt designet med kropsvenlige alternativer, til hvert eneste af de tænkelige udfordringer, som du vil kunne komme til at møde, i de forskellige øvelser, overgange og sekvenser, på din yogarejse.

Så hvis du både kunne tænke dig at mestre yogaens klassiske stillinger, og lære fysioterapiens innovative metoder til at løfte din yogapraksis til næste niveau. Så er Yoga Prehab holdet, som kommer til at køre hele forskellen.

Tine Sørensen
Tine Sørensen
Læs mere
Jeg følte mig fra første sekund trygt, grundigt og kompetent guidet af Nicolas ind i yoga stillinger, jeg ikke anede, jeg kunne. Med passion, stor viden om kroppens fysiologi og erfaring bæres man gennem yoga'ens verden. Jeg går altid derfra mere balanceret og groundet i krop og sind, end da jeg kom.
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Jeg har nydt rigtigt godt af Nicolas fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater lige meget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Steen Landbo
Steen Landbo
Læs mere
Jeg har før gået til yoga, men jeg har aldrig tidligere oplevet en yogalærer, som rent faktisk underviser i grundøvelser helt ned til mindste detalje. Jeg fortsætter på næste hold. Vil du virkelig lære yoga, så kan Yoga Prehab varmt anbefales.
Pauline Uhre Hauge
Pauline Uhre Hauge
Læs mere
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer. Jeg glæder mig til næste runde.
Anne Mary Siverts
Anne Mary Siverts
Læs mere
Nicolas formidler en grundig viden om kroppen, skelettet, muskler og ikke mindst funktionen, således at man ikke belaster på en uhensigtsmæssig måde. Det er hårdt og kraftfuldt arbejde, men kroppe bliver stærk og smidig. Det er den bedste form for yoga, jeg har deltaget i.
Lotte Hvid Jensen
Lotte Hvid Jensen
Læs mere
Jeg får både meget detaljeret forklaring på, hvordan de enkelte øvelser skal udføres og hvad de gør ved kroppen. Jeg troede ikke yoga var noget for mig, men jeg har valgt at fortsætte 8 uger endnu, da jeg kan mærke er øget smidighed og forbedret balance.
Solveig Rense
Solveig Rense
Læs mere
Her får man en god vejledning i at gøre øvelserne helt rigtigt, så man får mest muligt ud af sin træning uden at gøre skade på sig selv. Jeg er altid i godt humør når jeg kommer fra træning og det er aldrig træls at skulle afsted.
Anne Ralenkötter
Anne Ralenkötter
Læs mere
Man behøver ikke, at være specielt smidig, veltrænet og ligne en yogi, for at komme her til yoga-undervisningen. Jeg kommer her, fordi jeg netop ikke er alle de ting, men for at bevare det, jeg har og måske forbedre lidt, selvom jeg har ælderen imod mig. Jeg føler, alle er velkommen her og kan få noget ud af det. Derudover er det hver gang både spændende, at høre Nicolas faglige forklaringer, og meget sjovt, at høre på alt det andet, han siger. Især efter den lange tid, hvor alt var gået i stå, har yoga-timen ofte været ugens højtepunkt for mig. Jeg er meget glad for det.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Yoga med Nicolas er noget jeg glæder mig til hver uge. Det giver som regel sved på panden og mine stive led bliver udfordret. Det er lærerigt, udfordrende, hårdt og sjovt på samme tid. Nicolas underviser med stort nærvær og dedikation. Mit udbytte er en øget kropsbevidsthed, fornyet energi og velvære efter hver time. Kan klart anbefale yoga med Nicolas.
Susanne Kjær Eskildsen
Susanne Kjær Eskildsen
Læs mere
Enhver nybegynder i yogaens jungle, burde unde sig selv et Prehab-forløb hos Nicolas. Jeg er selv nybegynder og har på bedste Coronavis fulgt diverse online-sessioner gennem næsten 2 år. Det var først i mødet med Nicolas jeg oplevede effekten og glæden ved yogaen. Nu dyrker jeg yoga næsten hver dag og mærker hvilken forskel det gør for krop og sjæl og hvordan jeg for hver dag bliver mere og mere smidig, minimerer mine ’sidde-stille-arbejde-ved-computer’ skavanker – og så glæder jeg mig til næste time med Nicolas hvor mine lær-selv-unoder på fineste vis bliver korrigeret.
Tidligere
Næste

Mød din yogalærer

Mit navn er Nicolas Rockland og som din faste fysioterapeut & yogalærer på Yoga Prehab forløbet, vil jeg lære dig en virkningsfuld og helsebevarende metode, som har været nøglen til at transformere min egen krop, sundhed, og oplevelse med yogaen.

Jeg opdagede yogaens forebyggende og performancefremmende effekt, under min professionelle tid som parkourudøver- og underviser i slutningen af teenageårene. 

Med en intuitiv tiltrækning til yogaens univers, flyttede jeg i starten af tyverne til Himalaya for at videreuddanne mig som internationalt certificeret yogalærer, og for at rejse og lære fra nogle af vor tids største yogamestre. Men under mit ophold i Indien blev jeg pludselig ramt af en alvorlig blodinfektion som satte en stopper for min rejse. 

Som resultater af en alvorlig bakteriel ledbetændelse, fik jeg ødelagt en stor del af dele af min ledbrusk og bindevæv. Og min vante førlighed og kropslige formåen blev fra den ene dag til den anden erstattet af kroniske smerter og massive fysiske begrænsninger. Og dertil slukkedes alle mine fremtidsdrømme om en karriere som performer og træner. For hvad er en træner egentlig uden sin krop, tænkte jeg dengang.

At miste min fysik var på det tidspunkt som at miste mig selv. Og efter 3 hårde år, hvor min eneste rigtige praksis havde været meditation, oplevede jeg for alvor hvordan kroppen gradvist degenererede.

Men på én af mine mørke dage gik det for alvor op for mig, at dét at give op på sin krop i sidste ende er at give op på sig selv og sit liv. Kroppen er ikke bare det eneste sted at du er tvunget til at bo resten af livet, men også udgangspunktet for alt hvad du gør og oplever i det. 

Jeg havde intet at miste. Så da jeg hørte om en ny og sjælden mulighed i Australien, besluttede jeg mig for at tage rejsen tilbage ud i verden i et sidste forsøg på at lære at forstå og bruge kroppen på en ny måde – denne gang via Iyenger Yoga. Og det jeg opdagede, over de næste 7 år, kom til ændre alting for mig. 

Metoden jeg lærte, og som jeg siden har videreudviklet og forfinet, satte ikke bare mig selv fri for smerter og fysiske begrænsninger, men har siden ændret livet for titusindvis af mennesker over hele landet, gennem mine mine fysioterapeutiske træningsforløb.

På Yoga Prehab vil jeg lære dig den helt særlige praksis, som startede det hele. Jeg vil lære dig at mestre yogaens transformerende teknikker, metoder og sekvenser. Al sammen med udgangspunkt i din krop, så du også helt og permanent kan tage magten tilbage over din mobilitet, kropsbalance og fysiske muligheder. 

Yoga Prehab visionen

Via en fusion af moderne evidensbaseret fysioterapi og østens gennemtestede yogasystemer, vil du med Yoga Prehab få nogle af verdens bedste redskaber til at bringe kroppen og nervesystemet i balance, reducere stress, og til uforstyrret at gå dybere i den meditative oplevelse, som i sidste ende er yogaens ultimative formål. 

Visionen med dette hold er, at give dig markedets mest skånsomme & opbyggende yogaform, så du er garanteret en smidigere, stærkere & mere afbalanceret krop, uden slid og fejlbelastning. Med en ekstra fysioterapeutisk dimention i yogaens sofistikerede kropsarbejde, kan du her oplevende et dybdegående og effektivt kropsarbejde, som i processen vil forebygge og behandle kroppens degenerative aldringssymptomer, skader og skavanker.

Du vil lære yogaens hemmelige, bagvedliggende teknikker og metoder, som på et skades og smertefrit grundlag vil gøre dig til en sikker og kompetent yogaudøver, på tværs af stilarter. Du vil få færdighederne og overblikket til at kunne sammensætte dine egene smarte og overskuelige yogaprogrammer, som på en super holdbar og tidsøkonomis måde, vil sikre DIG yogaens fulde fysiologiske og mentale sundhedsudbytte, med udgangspunkt i netop din krop, og dine behov lige nu. 

På dette hold vil du opleve en god balance af liggende og siddende yogastillinger, som føre dig trygt og sikkert ind i virkningsfulde stræk, samt dynamiske og kontrollerede flows, mellem de yogaens klassiske asanas. Du lære at udløse yogastillingernes fulde effekt, ved afvekslende at benytte tæpper, pøller og klodser til at opnå længere og mere behagelige ophold i stillingerne, mens yogaen blidt kan få lov til at gøre sit arbejde, på både krop og sind.  

Det ultimative formål med Yoga Prehab er at sætte dig fri, og gøre dig uafhængig af både terapeuter og yogalærer, ved at gøre DIG til den største ekspert i din krop. Uanset om formålet er at blive bedre til yoga eller om du ønsker en gennemtestet metode til at reducere stress og opnå større ro på indersiden. Eller om du bare føler det er ved at være på tide at komme på sporet, mod en mere bevægelig, velfungerende og smertefri krop i balance. Så er du kommet til det rette sted, med Yoga Prehab. 

 

Find os på Toldbodgade 8

Hos Yoga Prehab holder vi til i mit hyggelige yogacenter, centralt beliggende i Aarhus C.

Her i hjertet a Aarhus, midt mellem Street Food, Badeanstalten og Dokk1, vil du finde vores hyggelige oase. Et helle og pusterum midt i byens pulserende liv. 

Med egen lounge, køkken, toiletter og reception, kan vi tilbyde en unik og eksklusiv yoga oplevelse i Aarhus. Et yogacenter hvor du kan slappe af og føle dig hjemme, både før, efter og under din yogaundervisning. 

Vores helt unikke placering midt i byen, giver dig  Aarhus C´s bedste parkeringsmuligheder, så du som kommer i bil hurtigt og nemt vil kunne finde et godt sted at parkere bilen. 

Med under 1 minuts gang til Aarhus rutebilstations, bliver det heller ikke mere belejligt for dig som køre med offentlig transport. Her kan du blive kørt lige til døren af stort set enhver af Aarhus buslinjer. 

I yogacenteret tilbyder vi en stor, lys og rummelig yogasal som indeholder alt hvad du skal bruge til din yogapraksis. Det eneste du skal gøre er at møde op, og så står vi for måtter, klodser, tæpper, og selvfølgelig en yogaundervisning i verdensklasse ´.

Da yogacenteret er hævet over gade niveau og samtidig er udstyret med filterruder, er det muligt for dig at nyde det gode lysindfald samt udsigt til byens pulserende liv, uden at yogatimen vil kunne betragtes udefra. På den måde kan du slappe af, være dig selv og fokusere på DIN yogapraksis. 

PREHAB YOGA

kr 399 måned
  • Tirsdage &-17.30
  • Træning med Statsautoriseret Fysioterapeut
  • Lille eksklusivt hold af kun 4-12 deltagere
  • Fuld fleksibilitet på tværs af hold
  • Tilkøb ubegrænset træning for kun 99 kr./md.
  • En Fit, Sund & Smertefri krop i Balance

MESTRING

Lær perfekt træningsteknik og udførelse med udgangspunkt i netop din krop og dine behov

SMERTEFRIHED

Forebyg & behandl skader, skavanker & smerter på en naturlig og holdbar måde

TRANSFORMATION

Kom i mål med en flottere, stærkere & mere velfungerende krop i balance

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                    kundeservice@yogaprehab.dk
Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30
Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning