POLTERABENT YOGA

En . oplevelse i Aarhus C

Nyd en behagelig, sjov & social polterabent oplevelse, med en privat yogasession i Aarhus C

Et oplagt indslag, til den afbalancerede polterabent

Med en yogaoplevelse som en del af jeres polterabent, har i en unik mulighed for at skabe en social, sjov & afbalanceret dag, fuld af energi og velvære. 

Uanset om i ønsker at fremme det sociale fællesskab med sjove & udfordrende yogaøvelser, der giver et spil på læben & noget at grine af sammen. Eller om i foretrækker at oplade batterierne med en behagelig og afstressende wellness oplevelse for krop og sind. Så har vi hos Yoga Prehab den helt rette polterabend for netop jer.

Med Yoga Prehabs unikke rammer i hjertet af Aarhus C og vores mange års erfaring med at skabe festlige, fællesskabsopbyggende og givende yogaoplevelser til den perfekte polterabend, så garantere vi en helt særlig oplevelse, ud over det sædvanlige. 

I personlig dialog med jer, finder vi sammen ud af præcis hvilken stemning, oplevelse og yogatype, som giver den bedste dag, for netop jeres gruppe. 

En unik polterabend oplevelse i hjertet af aarhus C

Med et polterabent event hos Yoga Prehab i Aarhus C, vil i kunne nyde belejligheden ved midtbyens absolut bedste yogabeliggenhed og set up, til jeres polterabent arrangement.

Med vores centrale oase, midt i Aarhus pulserende liv, kan vi hjælpe med at strømligne jeres dag, via Aarhus C´s bedste parkeringsmuligheder, og gangske få minutters gang til både Aarhus Hovedbanegård og Aarhus Rutebilstation. 

Som nabo til Aarhus Street Food og byens mange spisesteder, finder i ikke en mere oplagt og festlig beliggenhed, som nemt og bekvemt kan kædes direkte sammen med resten af jeres polterabend program. 

Ud over en stor, lyst og rummelig yogasal med god plads til op til 18 deltagere, kan vi også tilbyde en social og festlig chesterfiled lounge hvor i både før og efter jeres yoga session, vil få mulighed for at spise, drikke og oplade batterierne. 

Ud over yogasal og lounge, har i naturligvis adgang til privat køkken, toiletter, og tøretumbler hvis i skulle være blevet våde på vej til jeres polterabent event med Yoga Prehab Aarhus C. 

Kontakt for at høre mere

         Telefon: 70 20 10 70                    kundeservice@yogaprehab.dk

Vi sidder klar på telefonerne
mandag – torsdag
fra 12:30 til 14:30

 

 

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning