ASHTANGA VINYASA

. med Anastasija Fedotenkova

Om Ashtanga Vinyasa holdet

Afspil video

På Ashtanga Vinyasa holdet har du mulighed for at opleve en af yogaens mest dynamiske stilarter, under trygge og sikre rammer. 

Her synkroniseres åndedrat og bevægelser i bløde harmoniske flows, hvor du kan slå hovedet, følge rytmen og nyde effekten af yoga på krop og sind. 

På dette hold kan du forvente en sund styrke, smidigheds og balanceudfordring, når Anastasija tager dig igennem et mix af den klassiske Ashtanga yoga, med en god omgang inspiration fra moderne Vinyasa Flow. 

På Ashtanga Vinyasa tager altid udgangspunkt i den klassiske solhilsen A og B, stående kriger stillinger, dybe for og bagoverbøjninger samt kvists. Alle hold afsluttes med en nedkølende afspænding 

Stillinerne kædes sammen i korrekt rækkefølge via åndedræts og vinyasa systemet, hvor der hele tiden vil være specifikke meditative fokuspunkter, til at fastholde opmærksomheden i kroppen, og i nuet.  Alle serierne på Ashtanga Vinyasa har sin egen terapeutiske virkning

Tine Sørensen
Tine Sørensen
Læs mere
Jeg følte mig fra første sekund trygt, grundigt og kompetent guidet af Nicolas ind i yoga stillinger, jeg ikke anede, jeg kunne. Med passion, stor viden om kroppens fysiologi og erfaring bæres man gennem yoga'ens verden. Jeg går altid derfra mere balanceret og groundet i krop og sind, end da jeg kom.
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Jeg har nydt rigtigt godt af Nicolas fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater lige meget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Steen Landbo
Steen Landbo
Læs mere
Jeg har før gået til yoga, men jeg har aldrig tidligere oplevet en yogalærer, som rent faktisk underviser i grundøvelser helt ned til mindste detalje. Jeg fortsætter på næste hold. Vil du virkelig lære yoga, så kan Yoga Prehab varmt anbefales.
Pauline Uhre Hauge
Pauline Uhre Hauge
Læs mere
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer. Jeg glæder mig til næste runde.
Anne Mary Siverts
Anne Mary Siverts
Læs mere
Nicolas formidler en grundig viden om kroppen, skelettet, muskler og ikke mindst funktionen, således at man ikke belaster på en uhensigtsmæssig måde. Det er hårdt og kraftfuldt arbejde, men kroppe bliver stærk og smidig. Det er den bedste form for yoga, jeg har deltaget i.
Lotte Hvid Jensen
Lotte Hvid Jensen
Læs mere
Jeg får både meget detaljeret forklaring på, hvordan de enkelte øvelser skal udføres og hvad de gør ved kroppen. Jeg troede ikke yoga var noget for mig, men jeg har valgt at fortsætte 8 uger endnu, da jeg kan mærke er øget smidighed og forbedret balance.
Solveig Rense
Solveig Rense
Læs mere
Her får man en god vejledning i at gøre øvelserne helt rigtigt, så man får mest muligt ud af sin træning uden at gøre skade på sig selv. Jeg er altid i godt humør når jeg kommer fra træning og det er aldrig træls at skulle afsted.
Anne Ralenkötter
Anne Ralenkötter
Læs mere
Man behøver ikke, at være specielt smidig, veltrænet og ligne en yogi, for at komme her til yoga-undervisningen. Jeg kommer her, fordi jeg netop ikke er alle de ting, men for at bevare det, jeg har og måske forbedre lidt, selvom jeg har ælderen imod mig. Jeg føler, alle er velkommen her og kan få noget ud af det. Derudover er det hver gang både spændende, at høre Nicolas faglige forklaringer, og meget sjovt, at høre på alt det andet, han siger. Især efter den lange tid, hvor alt var gået i stå, har yoga-timen ofte været ugens højtepunkt for mig. Jeg er meget glad for det.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Yoga med Nicolas er noget jeg glæder mig til hver uge. Det giver som regel sved på panden og mine stive led bliver udfordret. Det er lærerigt, udfordrende, hårdt og sjovt på samme tid. Nicolas underviser med stort nærvær og dedikation. Mit udbytte er en øget kropsbevidsthed, fornyet energi og velvære efter hver time. Kan klart anbefale yoga med Nicolas.
Susanne Kjær Eskildsen
Susanne Kjær Eskildsen
Læs mere
Enhver nybegynder i yogaens jungle, burde unde sig selv et Prehab-forløb hos Nicolas. Jeg er selv nybegynder og har på bedste Coronavis fulgt diverse online-sessioner gennem næsten 2 år. Det var først i mødet med Nicolas jeg oplevede effekten og glæden ved yogaen. Nu dyrker jeg yoga næsten hver dag og mærker hvilken forskel det gør for krop og sjæl og hvordan jeg for hver dag bliver mere og mere smidig, minimerer mine ’sidde-stille-arbejde-ved-computer’ skavanker – og så glæder jeg mig til næste time med Nicolas hvor mine lær-selv-unoder på fineste vis bliver korrigeret.
Tidligere
Næste

Mød din yogalærer

Anastasija er internationalt Yoga Alliance certificeret Ashtanga yogalærer fra 2016, og en entussiastisk udøver at yoga og bevægelse. 

Til dagligt er hun ansvarlig for administrationen af Yoga Prehab skolen i Aarhus, samt det landsdækkende fysioterapeutiske tilbud Fysio Bootcamp. 

Med Ashtangaens forudsigelige og rammefaste natur, oplever Anastasija med denne stilart, noget af det som giver livet allermest mening. Nemlig at der er styr på tingene, og at hun ikke behøver at forholde sig til noget uden for hendes kontrol. 

Det er også af samme årsag at hun oprindeligt besluttede sig for at blive yogalærer. For at have en frirum hvor folk er tvunget til at høre på hende, og gøre hvad der bliver sagt. Og hvad der bliver sagt, er altid det samme. Heldigvisæ 


Find os på Toldbodgade 8

Hos Yoga Prehab holder vi til i mit hyggelige yogacenter, centralt beliggende i Aarhus C.

Her i hjertet a Aarhus, midt mellem Street Food, Badeanstalten og Dokk1, vil du finde vores hyggelige oase. Et helle og pusterum midt i byens pulserende liv. 

Med egen lounge, køkken, toiletter og reception, kan vi tilbyde en unik og eksklusiv yoga oplevelse i Aarhus. Et yogacenter hvor du kan slappe af og føle dig hjemme, både før, efter og under din yogaundervisning. 

Vores helt unikke placering midt i byen, giver dig  Aarhus C´s bedste parkeringsmuligheder, så du som kommer i bil hurtigt og nemt vil kunne finde et godt sted at parkere bilen. 

Med under 1 minuts gang til Aarhus rutebilstations, bliver det heller ikke mere belejligt for dig som køre med offentlig transport. Her kan du blive kørt lige til døren af stort set enhver af Aarhus buslinjer. 

I yogacenteret tilbyder vi en stor, lys og rummelig yogasal som indeholder alt hvad du skal bruge til din yogapraksis. Det eneste du skal gøre er at møde op, og så står vi for måtter, klodser, tæpper, og selvfølgelig en yogaundervisning i verdensklasse ´.

Da yogacenteret er hævet over gade niveau og samtidig er udstyret med filterruder, er det muligt for dig at nyde det gode lysindfald samt udsigt til byens pulserende liv, uden at yogatimen vil kunne betragtes udefra. På den måde kan du slappe af, være dig selv og fokusere på DIN yogapraksis. 

Afspil video

  Undervisning internationalt certificeret yogalærer
  Dybdegående mestring af de klassiske yogastillinger
  Forebyggelse & behandling af skader & smerter
  Øget smidighed, mobilitet & kropsbalance
  Større styrke, stabilitet & general opstramning
  Forbedring af fordøjelse & organfunktion
  Øget Stressreduktion, ro og bevidshed
 En sjov & inspirerende yogaoplevelse for livet

MESTRING

Lær perfekt træningsteknik og udførelse med udgangspunkt i netop din krop og dine behov

SMERTEFRIHED

Forebyg & behandl skader, skavanker & smerter på en naturlig og holdbar måde

TRANSFORMATION

Kom i mål med en flottere, stærkere & mere velfungerende krop i balance

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning